Fijne vakantie!

“Teken uit het hoofd het logo van Jelle Rijpma Advies” was de opdracht. Een goed logo is immers gemakkelijk na te tekenen. En “visualiseer de hobby, favoriete vakantiebestemming, favoriet vervoersmiddel, opvallendste gezichtskenmerk van je gesprekspartner” was ook een mooie opdracht! Dit leverde leuke gesprekken en verrassende inzichten op bij de netwerkbijeenkomst van Jelle Rijpma Advies.

Inspiratie om mee te nemen en de buren op camping op een leuke manier te leren kennen?
Geniet van de vakantie en wij zijn de hele zomer bereikbaar!

20160714_104948 20160714_105112

Netwerkbijeenkomst 9 juni 2016

Om het 5-jarig bestaan van Jelle Rijpma Advies te vieren hebben we een netwerkbijeenkomst georganiseerd. We hebben een erg leuke middag gehad met een originele activiteit (verzorgd door Nelleke van der Vaart) waarbij we in tweetallen moesten proberen de ander met behulp van tekeningen wat beter te leren kennen. Dat leverde grappige momenten en verrassende gesprekken op! Met lekkere biologische hapjes en drankjes uit Eindhoven en omstreken was de middag compleet.

Bedankt aan iedereen die een bijdrage geleverd heeft en hopelijk tot volgend jaar!

lees meer…

‘Hub Vooruit!’ filmpje De Mars in Zutphen

Mariska Louman heeft met het consortium ‘HUB Vooruit!’ – één van de winnaars van de E.O. Weijers Prijsvraag – een filmpje gemaakt. Het filmpje laat zien welke ideeën het team heeft voor de transformatie van bedrijventerrein De Mars in Zutphen.

Hier kun je het filmpje bekijken.